DHL Abholort 4.69 Hermes Kurierdienst 4.99 DHL-Kurier 3.99 Hermes-Stelle 4.49 GLS-Kurierdienst 3.99

Starter Cultures in Food Production

Sprache EnglischEnglisch
Buch Hardcover
Buch Starter Cultures in Food Production Barbara Speranza
Libristo-Code: 10000401
Verlag John Wiley & Sons Inc, Februar 2017
This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a... Vollständige Beschreibung
? points 662 b
263.88 inkl. MwSt.
Externes Lager in kleiner Menge Wir versenden in 11-15 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Confectionery Science and Technology Richard W Hartel / Hardcover
common.buy 176.63
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Hardcover
common.buy 330.36
Cheeses of Italy: Science and Technology Marco Gobbetti / Hardcover
common.buy 151.61
Dairy Product Technology Recent Advances K. Muthuchelian / Hardcover
common.buy 112.47
Die Aufloesung Von Aktienfonds Bjorn Zollenkop / Broschur
common.buy 60.52
Eschatologie und Schoepfung Martin Evang / Hardcover
common.buy 171.44
Nachlieferungen zu meinem Leben Johann George Scheffner / Broschur
common.buy 15.03
DEMNÄCHST
Discovery and Decision: Rebecca Bryant / Hardcover
common.buy 81.40
Bakery Technology and Engineering Samuel A. Matz / Hardcover
common.buy 276.39
Bakery Science and Cereal Technology Neelam Khetarpaul / Hardcover
common.buy 90.27
Love & Life Sherlock K Pippins / Broschur
common.buy 9.67

This book aims to describe the most recent insights into starter cultures. The book will open with a brief description of the current selection protocols and industrial production of starter cultures. After a first section focusing on the innovative research aspects of starter cultures in food production, the second section will include case studies for the selection of new starter cultures for different food products: sourdough and cereal based foods, table olives and vegetables, dairy and meat products, fish and wine. The final chapters will be devoted to the role of lactic acid bacteria in alkaline fermentations and ethnic fermented foods.§§What makes it different?§A book describing the new ideas in the field of starter cultures and some case-studies for their application, could provide a tentative answer to the emerging issue facing food producers and researchers of how to use starter cultures and how a microorganism could play a significant role in the complex process of food innovation.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Starter Cultures in Food Production
Sprache Englisch
Einband Buch - Hardcover
Datum der Veröffentlichung 2017
Anzahl der Seiten 440
EAN 9781118933763
ISBN 1118933761
Libristo-Code 10000401
Gewicht 990
Abmessungen 252 x 179 x 25
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto