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Salt, Fat, Acid, Heat

Sprache EnglischEnglisch
Buch Hardcover
Buch Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat
Libristo-Code: 15188602
Verlag Canongate Books Ltd, Mai 2017
A beautifully illustrated and visionary new masterclass in cooking that distils decades of professio... Vollständige Beschreibung
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A beautifully illustrated and visionary new masterclass in cooking that distils decades of professional experience into just four simple elements. Destined to be a classic, Salt, Fat, Acid, Heat just might be the last cookbook you'll ever need: Samin's clear, warm, and informative lessons will give you the confidence and instincts to unshackle yourself from the tyranny of following a recipe.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Salt, Fat, Acid, Heat
Autor Samin Nosrat
Sprache Englisch
Einband Buch - Hardcover
Datum der Veröffentlichung 2017
Anzahl der Seiten 480
EAN 9781782112303
ISBN 1782112308
Libristo-Code 15188602
Gewicht 1486
Abmessungen 195 x 238 x 47
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