DHL Abholort 4.69 Hermes Kurierdienst 4.99 DHL-Kurier 3.99 Hermes-Stelle 4.49 GLS-Kurierdienst 3.99

Key Facts in Gastroenterology

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch Key Facts in Gastroenterology Jonathan Halevy
Libristo-Code: 02170834
Verlag Springer Science+Business Media, November 1986
This book is an extraordinary achievement by Jonathan Halevy. To condense the material of three majo... Vollständige Beschreibung
? points 177 b
70.52 inkl. MwSt.
Externes Lager in kleiner Menge Wir versenden in 13-16 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


In Defense of Humanism Richard A. Etlin / Broschur
common.buy 52.86
Ella Barnwell A Historical Romance of Border Life Emerson Bennett / Hardcover
common.buy 54.88
Comparative Genomics Per Sunnerhagen / Hardcover
common.buy 276.45
Theory of Distributed Objects Denis Caromel / Hardcover
common.buy 139.23
Gotzendienst Clara Blüthgen / Hardcover
common.buy 25.12
Marriage Among a Matrilineal Elite Christine Oppong / Broschur
common.buy 50.24
Johann & Pfiffikus. Band 2 Peyo / Hardcover
common.buy 30.22

This book is an extraordinary achievement by Jonathan Halevy. To condense the material of three major gastrointestinal textbooks would be triumph enough, but to add a distillate of the contents of ten journals, from 1980 to 1985, requires Herculean vigor. To reorganize all the material under headings which extract concise "facts" from wheat and chaff requires a passionate interest in pa tients together with an understanding of physiology. Fortunately, Jonathan Halevy has just the right combination of clinical and lab oratory interest for him to select the details of what is important. Such compulsive dedication has now made it possible for the prac ticing phYSician, gastroenterologist, or house officer, interested in preparing for board examinations or simply browsing in the field, to have at his fingertips a series of definitions and to put in his pocket the key facts for diagnosis and therapy. Of course, facts by themselves are something of which to be a little wary. Scientists first, doctors regard facts the way farmers look at sheep-to be sheared for their utility. Medicine too often is only a fact-gathering occupation (some lectures send me to wool gathering), in which having the facts sometimes clouds clinical judgment about what is important for the individual patient. - vii viii FOREWORD tionalism and romanticism lie at the two poles of medical practice, but rationalism rules in the 1980s.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Key Facts in Gastroenterology
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 1986
Anzahl der Seiten 214
EAN 9780306423093
ISBN 030642309X
Libristo-Code 02170834
Gewicht 280
Abmessungen 140 x 216 x 12
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto