DHL Abholort 4.69 Hermes Kurierdienst 4.99 DHL-Kurier 3.99 Hermes-Stelle 4.49 GLS-Kurierdienst 3.99

Handbook of Sustainability for the Food Sciences

Sprache EnglischEnglisch
Buch Hardcover
Buch Handbook of Sustainability for the Food Sciences Rubén O. Morawicki
Libristo-Code: 01398774
Verlag Iowa State University Press, Februar 2012
While many books on sustainability have emerged in the last decade, most of these books have been wr... Vollständige Beschreibung
? points 745 b
297.03 inkl. MwSt.
Externes Lager in kleiner Menge Wir versenden in 11-15 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


DEMNÄCHST
Keeping Pet Chickens Johannes Paul / Hardcover
common.buy 9.17
Lebanon Are Knudsen / Broschur
common.buy 27.94
Over There Mark Ravenhill / Broschur
common.buy 20.67
Rabbityness Jo Empson / Broschur
common.buy 10.38
Oxygen Transport to Tissue XXXII Joseph C. LaManna / Broschur
common.buy 413.67
Education of David Martin David Martin / Broschur
common.buy 29.25

While many books on sustainability have emerged in the last decade, most of these books have been written for agricultural systems, communities, and business in general. In contrast, Handbook of Sustainability for the Food Sciences presents the concept of sustainability as adapted to the food industry. The book contains the necessary information on sustainability for both novices and more seasoned food scientists and engineers who may use it as a reference or to implement sustainability programs in food companies. Universal principles applicable to most food industries are discussed. The book is divided into four parts. Part I, The Framework, provides a framework around the concept of sustainability and the driving forces to implement a sustainability program in a food company. The core of the book is Part II, Managing Sustainability, which presents the concepts of sustainability management including an initial approach on improving efficiency followed by a deeper approach on changing technology and managing the supply chain. Part III, Sustainability Tools, presents tools to be used while walking the pathway of sustainability. Coverage includes the use of water, energy, emissions, wastes and packaging. Part IV, Looking Forward, is a look into the future with a chapter on the food factory of the future and a final chapter with conclusions. Handbook of Sustainability for the Food Sciences is the benchmark resource for professionals in the food industry who have an interest or influence in advancing sustainability throughout the supply chain.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Handbook of Sustainability for the Food Sciences
Sprache Englisch
Einband Buch - Hardcover
Datum der Veröffentlichung 2012
Anzahl der Seiten 396
EAN 9780813817354
ISBN 0813817358
Libristo-Code 01398774
Gewicht 908
Abmessungen 181 x 250 x 23
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto