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Handbook of Enology - Vol 2 The Chemistry of Wine Stabilization and Treatments 3e

Sprache EnglischEnglisch
Buch Hardcover
Buch Handbook of Enology - Vol 2 The Chemistry of Wine Stabilization and Treatments 3e Pascal Riberau-Gayon
Libristo-Code: 25519643
Verlag John Wiley and Sons Ltd, April 2021
As an applied science, Enology is a collection of knowledge from the fundamental sciences including... Vollständige Beschreibung
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As an applied science, Enology is a collection of knowledge from the fundamental sciences including chemistry, biochemistry, microbiology, bioengineering, psychophysics, cognitive psychology, etc., and nourished by empirical observations. The approach u

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Handbook of Enology - Vol 2 The Chemistry of Wine Stabilization and Treatments 3e
Sprache Englisch
Einband Buch - Hardcover
Datum der Veröffentlichung 2021
Anzahl der Seiten 560
EAN 9781119587767
ISBN 111958776X
Libristo-Code 25519643
Gewicht 1280
Abmessungen 182 x 262 x 31
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