DHL Abholort 4.69 Hermes Kurierdienst 4.99 DHL-Kurier 3.99 Hermes-Stelle 4.49 GLS-Kurierdienst 3.99

Frenchie

Sprache EnglischEnglisch
Buch Buch
Buch Frenchie Greg Marchand
Libristo-Code: 02227694
Verlag Slovart, Februar 2014
Raised in an orphanage, where he would take refuge in the kitchen to avoid the rough-and-tumble of t... Vollständige Beschreibung
? points 56 b
22.19 inkl. MwSt.
Externes Lager in kleiner Menge Wir versenden in 11-15 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


TOP
Zodiac Robert Graysmith / Broschur
common.buy 9.07
TOP
The Little Book That Still Beats the Market Joel Greenblatt / Hardcover
common.buy 27.53
TOP
507 Mechanical Movements Henry T Brown / Broschur
common.buy 8.47
TOP
Oxford Essential Russian Dictionary Oxford Dictionaries / Broschur
common.buy 8.36
TOP
When Breath Becomes Air Paul Kalanithi / Broschur
common.buy 12.60
TOP
Miró Janis Mink / Hardcover
common.buy 17.55
TOP
Baby's Very First Touchy-Feely Book Stella Baggott / Leporello
common.buy 9.07
TOP
Azure Dreams Journal Peter Pauper Press / Hardcover
common.buy 15.53
Sprint Jake Knapp / Broschur
common.buy 16.94
Chirunning Katherine Dreyer / Broschur
common.buy 11.59
Love Me, Love Me Not, Vol. 7 Io Sakisaka / Broschur
common.buy 10.38
Position Sex Bible Randi Foxx / Broschur
common.buy 24.00
Huge Bag of Worries Virgina Ironside / Broschur
common.buy 12.40
24K Magic, 1 Audio-CD Bruno Mars / Audio CD
common.buy 16.74
Sherlock Holmes a Selection of His Sir Arthur Conan Doyle / Hardcover
common.buy 21.48

Raised in an orphanage, where he would take refuge in the kitchen to avoid the rough-and-tumble of the yard, Greg Marchand started cooking as teenager and completed culinary school in France. But then, with no one and nothing to keep him there, he left to cook in the great kitchens of the world, from Gramercy Tavern in New York to the Mandarin Oriental in Hong Kong. Six years ago, he returned home to become one of the most talked-about chefs in Paris. His food is an exceptional amalgam of French technique, reverence for fine product, and the best and most interesting flavours and methods he encountered during the 12 years he spent cooking around the world. His game-changing restaurant, Frenchie, has breathed new life into the French bistro scene, with food that is so exuberant, so interesting, that Anthony Bourdain has shot a No Reservations segment there. And it's where those in the know, including Alice Waters and Ruth Reichl, go to eat while in Paris.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Frenchie
Sprache Englisch
Einband Buch - Buch
Datum der Veröffentlichung 2014
Anzahl der Seiten 144
EAN 9781579655341
ISBN 1579655343
Libristo-Code 02227694
Verlag Slovart
Gewicht 618
Abmessungen 197 x 235 x 20
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto