DHL Abholort 4.69 Hermes Kurierdienst 4.99 DHL-Kurier 3.99 Hermes-Stelle 4.49 GLS-Kurierdienst 3.99

Food Process Engineering

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch Food Process Engineering H.A. Leniger
Libristo-Code: 02170501
Verlag Springer Netherlands, August 1975
This book resulted from many years of teaching engineering aspects of food tech nology at the Agricu... Vollständige Beschreibung
? points 693 b
276.45 inkl. MwSt.
Externes Lager in kleiner Menge Wir versenden in 13-16 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


TOP
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, Vol. 3 Koyoharu Gotouge / Broschur
common.buy 11.80
TOP
Dominika A / Hardcover
common.buy 23.40
ANGELFALL SUSAN EE / Broschur
common.buy 8.77
Python GUI Programming with Tkinter Alan D. Moore / Broschur
common.buy 59.82
Extreme DAX Michiel Rozema / Broschur
common.buy 58.61
Fight for Everest 1924 E.F Norton / Hardcover
common.buy 36.21
Great Circle Maggie Shipstead / Hardcover
common.buy 27.43
Personality C. A. Meier / Broschur
common.buy 41.96
High Voltage Engineering Andreas Küchler / Hardcover
common.buy 163.65
Evaluation von Bewegtbildkommunikation Anne Sebald / Broschur
common.buy 49.44
Expecting the Unexpected: Exceptions in Grammar Horst J. Simon / Hardcover
common.buy 337.59
Animal Magic Christina Rose / Broschur
common.buy 10.38
EU-Energiepolitik A Schneider / Broschur
common.buy 14.12
Food Ethics Ben Mepham / Broschur
common.buy 76.77

This book resulted from many years of teaching engineering aspects of food tech nology at the Agricultural University ofWageningen, The Netherlands. In the course of those years the subject matter of teaching has been written down and placed at the student's disposal. The Dutch text has been reconsidered and revised several times. Eventually the question arose whether it would be advisable to transform and translate the text in order to transfer available knowledge and experience to others interested in the relatively new branch of food science that food process engineering is. This question has been answered in the affirmative. Up to now only a few books deal with food process engineering; some are rather superficial and evidently meant as introductory, other ones have in our opinion too much emphasis on chemical engineering and too little on food process engineering. We believe - and this will be elucidated at some length in the Introduction - that food process engineering is in many respects a very specific branch of engineering, allied to but certainly different from chemical engineering. We have always endeav oured to show similarities between various branches, stressing at the same time how ever the differences and explaining the why and wherefore of them. The present book illustrates this approach. It considers engineering, process en gineering and food process engineering as ranking in this order of rising importance.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Food Process Engineering
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 1975
Anzahl der Seiten 552
EAN 9789027706591
ISBN 902770659X
Libristo-Code 02170501
Gewicht 844
Abmessungen 157 x 31 x 31
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto