DHL Abholort 4.69 Hermes Kurierdienst 4.99 DHL-Kurier 3.99 Hermes-Stelle 4.49 GLS-Kurierdienst 3.99

Food Oral Processing - Fundamentals of Eating and Sensory Perception

Sprache EnglischEnglisch
Buch Hardcover
Buch Food Oral Processing - Fundamentals of Eating and Sensory Perception Jianshe Chen
Libristo-Code: 01294589
Verlag John Wiley and Sons Ltd, März 2012
This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psy... Vollständige Beschreibung
? points 641 b
255.66 inkl. MwSt.
50% Chance Wir werden die ganze Welt durchsuchen Wann bekomme ich das Buch?

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Joseph Goebbels Deníky 1924-1929 Joseph Goebbels / Hardcover
common.buy 10.58
Plant Lover's Guide to Snowdrops Naomi Slade / Hardcover
common.buy 23.90
Novum testamentum Graece Constantin von Tischendorf / Broschur
common.buy 119.75
Euripides and the Poetics of Nostalgia Gary S. Meltzer / Hardcover
common.buy 86.96
Integration and Growth Prof Dr Ceylan Das / Hardcover
common.buy 38.23
Herr Horn hat Urlaub? Sabine Hamann / Broschur
common.buy 9.99
Memoires du sergent Bourgogne Adrien-Jean-Baptiste-François Bourgogne / Broschur
common.buy 48.32
Frau Ohne Schatten Hugo von Hofmannsthal / Broschur
common.buy 27.14
Conflict, Interdependence, and Justice Peter T. Coleman / Hardcover
common.buy 139.23
Im fernen Osten. Tl.2 Gustav Kreitner / Broschur
common.buy 50.35
Der Junge vom Moor Johann Charlott / Broschur
common.buy 13.02
Allegorical Thackeray, 37 Ellen Redling / Broschur
common.buy 47.81
Die Reputation Juan Gabriel Vásquez / Hardcover
common.buy 20.13
Active Spelling 2 John BarwickJenny Barwick / Broschur
common.buy 26.53

This volume provides an overview of the latest research findings on the physics, physiology, and psychology of food oral consumption, as well as the experimental techniques available for food oral studies. Coverage includes the main physical and physiological functionalities of the mouth; the location and functionalities of various oral receptors; the main sequences of eating and drinking, and the concomitant food disintegration and destabilisation. Chapters also explain oral processing and its relation to flavour release and texture perception, and there is an introduction to the principles of food rheology as they relate to eating. Food Oral Processing is directed at food scientists and technologists in industry and academia, especially those involved in sensory science and new product development. It will also be of interest to oral physiologists, oral biologists and dentists. The book will be a useful reference for undergraduate and postgraduate students of these disciplines.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Food Oral Processing - Fundamentals of Eating and Sensory Perception
Autor Jianshe Chen
Sprache Englisch
Einband Buch - Hardcover
Datum der Veröffentlichung 2012
Anzahl der Seiten 408
EAN 9781444330120
ISBN 1444330128
Libristo-Code 01294589
Gewicht 936
Abmessungen 248 x 170 x 24
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto