DHL Abholort 4.69 Hermes Kurierdienst 4.99 DHL-Kurier 3.99 Hermes-Stelle 4.49 GLS-Kurierdienst 3.99

Fats in Food Products

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch Fats in Food Products D. P. Moran
Libristo-Code: 02180547
Verlag Springer-Verlag New York Inc., Februar 2013
The properties of fats and the characteristics of some food products based on fats have been documen... Vollständige Beschreibung
? points 177 b
70.52 inkl. MwSt.
Externes Lager in kleiner Menge Wir versenden in 13-16 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Harry Potter a Fénixův řád Joanne Rowling / Hardcover
common.buy 23.10
Compassion of the Almighty Rachel Laurn / Broschur
common.buy 16.84
Gegenuberstellung der ISO 9001 Christopher Jakubiec / Broschur
common.buy 25.21
Die Toyota Kultur Jeffrey K. Liker / Broschur
common.buy 35.30
Crime in England 1688-1815 David J. Cox / Hardcover
common.buy 268.48
Rockschool ROCKSCHOOL / Buch
common.buy 16.44
Realms of Silver MACKENZIE / Broschur
common.buy 76.77

The properties of fats and the characteristics of some food products based on fats have been documented in several books. Individual fats such as milkfat, however, have received less attention despite many successful initiatives to increase their utilization in food products. Moreover, the availability of data on the function of fats in the context of major manufactured food products has often been constrained by the general reluctance of manufacturers to disclose details of working practices. In some areas, such as yellow fat spreads, the market has changed dramatically over the last decade or so by the introduction of a broad class of new products resulting from a trend among consumers in the developed world towards reduced fat consumption. A review of this general area therefore now seems very timely. In the preparation of this book, we have been fortunate to have had the support of internationally recognised specialists with much relevant experience and achievement in their subject areas. We believe that their contributions not only subscribe to the main aim of this book, by providing useful insight into the functional properties of the major fats in foods, but also offer information concerning recent and novel methods of processing these fats. Opportunities for possible future developments are indicated throughout.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Fats in Food Products
Autor D. P. Moran
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 2013
Anzahl der Seiten 415
EAN 9781461358848
ISBN 1461358841
Libristo-Code 02180547
Gewicht 635
Abmessungen 152 x 229 x 24
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto