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Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Auguste Escoffier
Libristo-Code: 17969180
Verlag Reprint Publishing, Oktober 2015
Complete digitally restored reprint (facsimile) of the original edition of 1907 with excellent resol... Vollständige Beschreibung
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Complete digitally restored reprint (facsimile) of the original edition of 1907 with excellent resolution and outstanding readability. For print technical reasons, took place the division into two editions. Edition I is from chapter I to XVI with 534 pages

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 2015
Anzahl der Seiten 536
EAN 9783959401111
ISBN 3959401116
Libristo-Code 17969180
Gewicht 1228
Abmessungen 216 x 280 x 27
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