DHL Abholort 4.69 Hermes Kurierdienst 4.99 DHL-Kurier 3.99 Hermes-Stelle 4.49 GLS-Kurierdienst 3.99

Basic Food Chemistry

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch Basic Food Chemistry Frank Lee
Libristo-Code: 02185874
Verlag Springer, April 2012
Food chemistry has grown considerably since its early foundations were laid. This has been brought a... Vollständige Beschreibung
? points 177 b
70.52 inkl. MwSt.
Externes Lager in kleiner Menge Wir versenden in 13-16 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Volejme do nebes prosím a děkuji Aurelie Roubalová / Blatt
common.buy 8.47
Active Directory with PowerShell Uma Yellapragada / Broschur
common.buy 58.71
Sovereign Celia Aaron / Broschur
common.buy 19.56
Beowulf Karl Simrock / Broschur
common.buy 30.17

Food chemistry has grown considerably since its early foundations were laid. This has been brought about not only by research in this field, but also, and more importantly, bYiadvances in the basic sciences involved. In this second edition, the chapters dealing with fundamentals have been rewritten and strengthened. Three new chapters have been added, Water and Solutions, Colloids, and Minerals. The chapter on Fruits and Vegetables has been expanded to cover texture. Other chapters discuss flavor and colors, together with one on brown ing reactions. The last seven chapters give the student a background of the classes offood products and beverages encountered in everyday use. Each chapter includes a summary and a list of references and sug gested readings to assist the student in study and to obtain further information. Basic Food Chemistry is intended for college undergraduates and for use in food laboratories. The author wishes to express his appreciation to the following people, who reviewed the chapters on their respective specialties: Doctors L.R. Hackler, M. Keeney, B. Love, L.M. Massey, Jr., L.R. Mattick, W.B. Robinson, R.S. Shallenberger,D.F. Splittstoesser, E. Stotz, W.L. Sulz bacher, and J. Van Buren. In addition, the author wishes to express his appreciation to Dr. H.O. Hultin and Dr. F.W. Knapp for their reviews of the entire original manuscript and for their helpful comments. The author welcomes notices of errors and omissions as well as sug gestions and constructive criticism.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Basic Food Chemistry
Autor Frank Lee
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 2012
Anzahl der Seiten 564
EAN 9789401173780
ISBN 9401173788
Libristo-Code 02185874
Verlag Springer
Gewicht 839
Abmessungen 152 x 229 x 32
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto