DHL Abholort 4.69 Hermes Kurierdienst 4.99 DHL-Kurier 3.99 Hermes-Stelle 4.49 GLS-Kurierdienst 3.99

Bacteriocins and Antifungal Compounds for food preservation

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch Bacteriocins and Antifungal Compounds for food preservation Vivekananda Mandal
Libristo-Code: 06837019
Verlag VDM Verlag, November 2010
Lactic acid bacteria (LAB ) produce different types of antimicrobial compounds that can be used in c... Vollständige Beschreibung
? points 159 b
63.25 inkl. MwSt.
Externes Lager Wir versenden in 15-20 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Econom trie Financi re Oana Alvadane / Broschur
common.buy 103.91
Sport in Films Emma Poulton / Broschur
common.buy 87.06
Comparative Study of the Service Delivery Performance in Ethiopia Hailemariam Teklewold Woldeyes / Broschur
common.buy 75.76
Indigenous Networks / Hardcover
common.buy 243.05
Medientraining fur Manager Alexander Kirchner / Broschur
common.buy 55.48
Parks in Transition / Hardcover
common.buy 230.34
Home(pe)Lessness Robert Keys / Broschur
common.buy 16.13
New European Cinema Rosalind Galt / Hardcover
common.buy 153.56
Understanding Tolowa Histories James Collins / Broschur
common.buy 71.63
Everyday Mind Reading William Ickes / Hardcover
common.buy 30.16
Shakespeare - "Othello" N. Potter / Broschur
common.buy 37.02

Lactic acid bacteria (LAB ) produce different types of antimicrobial compounds that can be used in controlling food and feed spoilage . Bacteriocin , one search ribosomally synthesized proteinaceous antimicrobial compound, acts against the closely related bacteria by 'all or none ' mechanism And Thus have least Possibility of resistance development against the bacteriocins . One mostly widely used bacteriocin in food preservation is nisin produced by several species of Lactococcus spp. and trials of other bacteriocins Like pediocin, Helveticin, Enterocins, Piscicolins, Leucocins etc are so being done for effective biopreservatives. Apart from bacteriocins production LAB Thus produce different types of antifungal compounds Which may Therefore be used as to alternative to food and feed preservatives against certain food spoilage fungal strains .

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Bacteriocins and Antifungal Compounds for food preservation
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 2010
Anzahl der Seiten 116
EAN 9783639300079
ISBN 3639300076
Libristo-Code 06837019
Verlag VDM Verlag
Gewicht 194
Abmessungen 153 x 229 x 8
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto