DHL Abholort 4.69 Hermes Kurierdienst 4.99 DHL-Kurier 3.99 Hermes-Stelle 4.49 GLS-Kurierdienst 3.99

Sprache EnglischEnglisch
Buch Broschur
Buch Advances in Nutrition and Cancer 2 Vincenzo Zappia
Libristo-Code: 01421964
Verlag Springer-Verlag New York Inc., Dezember 2010
The major scientific advancements in the study of nutrition and cancer in the last six years derive... Vollständige Beschreibung
? points 693 b
276.45 inkl. MwSt.
Externes Lager in kleiner Menge Wir versenden in 13-16 Tagen

30 Tage für die Rückgabe der Ware


Das könnte Sie auch interessieren


Seat Toledo od 9/91 Hans-Rüdiger Etzold / Broschur
common.buy 23.20
Footprints 4 Word Cards Carol Read / Broschur
common.buy 20.17
DEMNÄCHST
Policies of Thatcherism Richard Haas / Broschur
common.buy 69.21
Integral, Probability, and Fractal Measures Gerald A. Edgar / Broschur
common.buy 70.52
Gita Govinda Jayadeva / Hardcover
common.buy 31.67
Proteases in the Brain Uwe Lendeckel / Broschur
common.buy 212.78
Fundamentals of Forensic Practice Richard Rogers / Broschur
common.buy 117.13
Edition without answers Martin Hewings / Broschur
common.buy 46.00
Bendorf Barbara Kessler / Broschur
common.buy 20.17
Selected Works of S.L. Sobolev Gennadii V. Demidenko / Broschur
common.buy 214.09
Russia's Identity in International Relations Raymond Taras / Hardcover
common.buy 243.05
Advances in Digital Forensics III Philip Craiger / Broschur
common.buy 139.23
La Reine Margot Julianne Pidduck / Broschur
common.buy 37.42

The major scientific advancements in the study of nutrition and cancer in the last six years derive from the extensive use of molecular approaches to perform research in the nutritional field. Moreover, the fundamental observation of R. Doll and R. Peto (1981), which suggested that at least 35% of all cancers (with large differences among different tumors) might be prevented by dietary regimens, has been definitively confirmed by epidemiological studies. The molecular studies reported in this volume include all of the major aspects of investigation on human nutrition and malignant transformation. In the last decade a large number of compounds responsible for the biological activity of human foods has been identified and characterized. These molecules not only include important and well-known risk factors but, most promising, compounds, which might exert chemopreventive activity. Among them, antioxidants (such as vitamins, phenols, and lycopene) seem to play a critical role in reducing the risk of cancer at different anatomical sites, including colon, breast, and prostate malignancies. Other molecules, derived from fiber bacterial intestinal degradation (short fatty acids), are of interest, even if their importance has not been completely unraveled and is still the subject of debate.

Informationen zum Buch

Vollständiger Name Advances in Nutrition and Cancer 2
Sprache Englisch
Einband Buch - Broschur
Datum der Veröffentlichung 2010
Anzahl der Seiten 313
EAN 9781441933317
ISBN 144193331X
Libristo-Code 01421964
Gewicht 1270
Abmessungen 178 x 254 x 18
Verschenken Sie dieses Buch noch heute
Es ist ganz einfach
1 Legen Sie das Buch in Ihren Warenkorb und wählen Sie den Versand als Geschenk 2 Wir schicken Ihnen umgehend einen Gutschein 3 Das Buch wird an die Adresse des beschenkten Empfängers geliefert

Anmeldung

Melden Sie sich bei Ihrem Konto an. Sie haben noch kein Libristo-Konto? Erstellen Sie es jetzt!

 
obligatorisch
obligatorisch

Sie haben kein Konto? Nutzen Sie die Vorteile eines Libristo-Kontos!

Mit einem Libristo-Konto haben Sie alles unter Kontrolle.

Erstellen Sie ein Libristo-Konto